Exterieur

visualisaties

Wanneer u aan een nieuwbouwproject werkt, wilt u het ontwerp met een realistische en levendige weergave presenteren. Niet alleen om uw eigen verbeelding te prikkelen, maar vooral om het verhaal achter het project met uw klanten te delen. Dat bereikt u met de exterieur visualisaties die wij voor u maken. Die gaan verder dan het in beeld brengen van uw ontwerp.

Met onze 3D renders zetten wij uw project in het juiste daglicht om het ontwerp tot leven te laten komen.

Bij Lit Up Visuals moet u zijn voor een hoogwaardige en krachtige weergave van uw project. Ontdek de mogelijkheden die wij bieden voor een exterieur visualisatie en laat u inspireren door onze klanten die u voorgingen.

Uw ontwerp in een sfeervol en realistisch beeld.

Waar u zich richt op het ontwerp van uw project, zijn wij er om het beeld kracht bij te zetten met onze 3D renders.
Het appartementencomplex, de vrijstaande woning of het bedrijfspand dat van uw hand komt, bestaat nog niet, maar is wel vastgelegd in een fotorealistische visualisatie. Omgeven door andere panden, met mensen die zich om het gebouw bewegen en door de aanwezigheid van natuur wordt uw ontwerp levendig gemaakt en creëren we een realistische weergave van een toekomstige werkelijkheid. Zelfs een visualisatie vanuit het perspectief van een luchtfoto is mogelijk bij het maken van de 3D render.
Zo helpen we bij het neerzetten van een passende setting die het juiste gevoel opwekt. U zult echt voor u zien hoe uw ontwerp tot leven komt in de 3D render die u aan uw klanten voorlegt. Ook interieurontwerpen zetten we om in een sfeervol en fotorealistisch beeld met onze interieur visualisaties.
Exterieur visualisaties met kwaliteit en aandacht voor detail.
Onze exterieur visualisaties worden met zorg gemaakt. We denken met u mee in de compositie waarin het project het best tot uiting wordt gebracht. We hebben oog voor detail, kleur- en lichtgebruik wat resulteert in een hoogwaardige 3D visualisatie die de weergave van uw project naar een hoger niveau tilt.

Wij voegen sfeer toe die uw project tot leven laat komen.

De belangrijke elementen van het ontwerp die u wilt laten zien, laten we eruit springen. Zowel foto’s die het ontwerp van een kantoorpand vanuit de lucht presenteren als een foto waarin de voorgevel van een vrijstaande woning centraal staat, in iedere render staat sfeer en gevoel voor detail voorop. En dat maakt de exterieur visualisatie tot een sterke en stijlvolle voorstelling van uw project. Met onze renders heeft u het juiste materiaal in handen om het ontwerp aan uw klanten te tonen en te verkopen.

Een 3D visualisatie laten maken door Lit Up Visuals?

Wilt u uw ontwerp tot leven brengen nog voordat de bouw van het project begonnen is? Leg uw ontwerp in onze handen en wij maken met de juiste keuzes voor licht gebruik en sfeerelementen een hoogwaardige exterieur visualisatie. Neem contact met ons op, zodat wij u kunnen informeren over de diverse mogelijkheden en een vrijblijvende offerte kunnen opstellen. Naast onze exterieur en interieur visualisaties zijn we gespecialiseerd in product visualisaties. Ontdek de mogelijkheden waarmee we uw meubel- en productontwerpen in een realistisch decor plaatsen.
Contact