Interieur

visualisaties

Wilt u 3D renders inzetten om de stijl van een interieur te presenteren? Met het doel uw klant het interieurontwerp te tonen of de sfeer te laten proeven van de woning die u verkoopt. Laat u het maken van interieur visualisaties over aan Lit Up Visuals.

Met kwaliteit en oog voor detail lichten wij het interieur krachtig tot een sfeervolle en fotorealistische weergave.

Wij zijn gespecialiseerd in kwalitatieve interieur visualisaties waarin uw interieur optimaal wordt gepresenteerd. Wilt u weten welke mogelijkheden wij bieden voor het maken van 3D renders? Ontdek op deze pagina wat wij voor u kunnen doen en neem vrijblijvend contact op voor informatie en advies.

Uw interieurontwerp
komt tot leven.

Bij het maken van een 3D visualisatie staan kwaliteit en fotorealistische beelden voorop.
In het ontwerp van een woonkamer, keuken of kantoorruimte wilt u de sfeer kunnen proeven zodat u voor zich ziet hoe de ruimte in gebruik wordt genomen. En niet alleen u voelt die sfeer, ook uw klant wordt door onze interieur visualisaties enthousiast gemaakt. Heeft u een interieurontwerp gemaakt en wilt u die voorleggen aan uw klant, of wilt u voor ogen zien hoe een stijlvolle inrichting bepalend is voor de ruimte, dan is onze interieur visualisatie het sterkste middel.
We spelen met licht en kleuren die de sfeer in het interieur versterken. Met onze artist impressions laten wij het interieur tot leven komen. De visualisatie zorgt ervoor dat uw klant zichzelf al op de bank ziet zitten of zich in de keuken ziet werken. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de ruimtelijkheid en de indeling in het interieur die door de 3D render worden geïllustreerd.

Zonder licht geen sfeervolle interieur visualisaties.

Met een verfijnde, moderne smaak en gevoel voor sfeer richten wij onze interieur visualisaties in.
Daarin kunnen diverse interieurstijlen worden opgenomen. Heeft u een 2D of 3D tekening, een moodboard of een plattegrond van de ruimte voorhanden, dan verzorgen wij de uitwerking van het interieur in een fotorealistisch ontwerp. We laten het interieur vanuit verschillende perspectieven aan u zien, zodat u in de beginfase van onze samenwerking kunt bepalen welke 3D visualisatie uw voorkeur heeft.
In onze 3D renders ziet u altijd terug hoe we, door het gebruik van zonlicht en binnenverlichting, het interieur sfeervol en krachtig uit laten komen. Door de ramen ziet u het zonlicht naar binnen schijnen en heeft u uitzicht over natuurtaferelen die de realistische setting verder versterken. Wij zorgen door te spelen met licht voor een sterke en sfeervolle weergave van het interieur, waarin specifieke elementen extra onder de aandacht worden gebracht. En niet alleen het interieur, ook het exterieur van een project in aanbouw zetten wij met kwaliteit in beeld in onze fotorealistische exterieur visualisaties.

Een 3D visualisatie laten maken door Lit Up Visuals?

Kunt u zich al inbeelden hoe het interieurontwerp tot leven wordt gebracht? Ga met ons in zee en u zult zien hoe het interieur tot in detail, vol sfeer en met kwaliteit uit de verf komt in onze interieur visualisaties. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over de 3D renders waarin niet alleen het interieur en het exterieur centraal staan. Ook voor het maken van product visualisaties bent u bij Lit Up Visuals aan het juiste adres.
Contact