Wij
werken
met
een
overzichtelijk

stappenplan,
waarbij
iedere
stap

met
u
wordt
afgestemd

Op
deze
pagina
vindt
u
de
werkwijze
die
we
gebruiken
tijdens
onze
samenwerking.
01.
Input en briefing.
Wij zien ernaar uit om uw project in een ander daglicht te zetten en tot een fotorealistische 3D visualisatie te komen. Voordat we hieraan beginnen, vragen we u alomvattende informatie beschikbaar te stellen. Dat kan in de vorm van een moodboard, een tekenontwerp of een 3D ontwerp. Samen met de wensen die u aan ons doorgeeft helpt deze informatie ons om een hoogwaardige visualisatie te maken.
02.
Bepaling van standpunten
en belichting.
De belichting en het standpunt zijn kenmerkend voor de kwaliteit die wij met onze 3D renders leveren. Deze aspecten zijn bepalend voor de sfeer en brengen het project tot leven. In samenspraak met u zorgen we dat het ontwerp vanuit de beste compositie wordt weergegeven. Het spelen met lichtinvallen zorgt op zijn beurt voor een fotorealistische sfeer waarin de belangrijke elementen van het project de aandacht krijgen.
03.
Toewerken naar het eindresultaat.
U heeft alle informatie aangeleverd waarmee we aan de slag kunnen. Daarnaast zijn de standpunten bepaald. In deze fase concentreren wij ons op de uitwerking van de 3D visualisatie die bestaat uit het tot leven laten komen van uw project. Maken we in opdracht van u een exterieur visualisaties, dan voegen we gedetailleerde elementen als natuur en mensen toe die het gebouw in een realistische setting plaatsen. Datzelfde geldt voor onze interieur visualisaties waarin meubelstukken, accessoires en kleurkeuzes de sfeer van de ruimte bepalen. Wilt u een product visualisaties laten maken, dan kunt u een hoogwaardige weergave van uw productontwerp verwachten.
04.
Het eindresultaat waarin uw
project uitgelicht wordt.
Met onze expertise weten wij uw project optimaal over te zetten in een fotorealistische weergave van de toekomstige werkelijkheid. In de slotfase van het project voeren we de laatste aanpassingen door. Geeft u een definitief akkoord, dan krijgt u de 3D visualisaties in hoge resolutie en in gewenst bestandsformaat aangeleverd.

Ontvang vrijblijvend een
offerte voor uw 3D visualisatie.

Wilt u een indicatie ontvangen van de kosten die gepaard gaan met het maken van een fotorealistische 3D visualisatie? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. De prijsopgave zal nauwkeuriger zijn naarmate u meer informatie kunt geven over uw wensen, de schaal van het project en de aangeleverde input.

Doorlooptijd van
de visualisatie.

De duur van de doorlooptijd die nodig is voor het maken van een 3D visualisatie, is afhankelijk van een aantal factoren. De omvang van uw aanvraag en de snelheid waarin u feedback levert, zijn medebepalend voor de doorlooptijd. Wilt u op korte termijn een 3D render laten maken, dan gaan we graag met u in gesprek om te kijken wat daarin mogelijk is.